Nice - recenze - Francie

Le Vendome

Le Vendome - Nice - recenze - Francie

Nice | Francie
✈ letecky Vídeň
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
3. září - 6. září 2021

11 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Nice Riviera

Nice Riviera - Nice - recenze - Francie

Nice | Francie
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
14. října - 17. října 2021

14 760 Kč

Zobrazit nabídku ►

Le Vendome

Le Vendome - Nice - recenze - Francie

Nice | Francie
✈ letecky Vídeň
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
16. července - 19. července 2021

10 810 Kč

Zobrazit nabídku ►

To Nejkrásnější Z Nice + Azurové Pobřeží (Letecky Z Prahy)

To Nejkrásnější Z Nice + Azurové Pobřeží (Letecky Z Prahy) - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Praha
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    3. září - 6. září 2021

    15 990 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Le Vendome

    Le Vendome - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Vídeň
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    20. srpna - 23. srpna 2021

    12 950 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Nice Riviera

    Nice Riviera - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Praha
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    9. září - 12. září 2021

    16 780 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Nice Riviera

    Nice Riviera - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Vídeň
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    29. října - 1. listopadu 2021

    13 590 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Le Vendome

    Le Vendome - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Vídeň
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    8. října - 11. října 2021

    12 360 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Le Vendome

    Le Vendome - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Praha
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    8. července - 11. července 2021

    14 860 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Nice Riviera

    Nice Riviera - Nice - recenze - Francie

    Nice | Francie
    ✈ letecky Praha
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    12. srpna - 15. srpna 2021

    17 940 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Zobrazeno 1-10 z celkem 79

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 79 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Nice - recenze - Francie - nejlepší recenze

    Nice - recenze - Francie - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Le Vendome. Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 3. září 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 6. září 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 11 770 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Nice a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Nice, kde se ubytování Le Vendome nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute ve Francii na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Nice.

    Nejlevnější Nice - recenze - Francie

    Nejlevnější Nice - recenze - Francie

    Nejlevnější dovolenou Nice - recenze - Francie pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Le Vendome. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 29. října 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 1. listopadu 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 10 730 Kč. Rekreace v resortu Nice je v délce 4 dní - 3 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Francii a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Le Vendome v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Le Vendome je situován v letovisku Nice. Doprava do letoviska v lokalitě Nice je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Využijte nejlevnější First Minute ve Francii na podzim.

    Luxusní Nice - recenze - Francie

    Nice - recenze - Francie - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Francii? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Nice Riviera v letovisku Nice. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 14. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 17. října 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 14 760 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Francii a o podmínkách dovolené v Nice Riviera v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Nice, kde se ubytování Nice Riviera nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute ve Francii.

    Nice - recenze - Francie - recenze

    Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Nice ve Francii?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Francie vyberte úvodní stránku v Franciedovolena.cz - dovolená Francie a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt ve Francii můžete vybrat z následujících 36 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Franciedovolena.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Nice můžete vyzkoušet například také stránky Last Minute Nice. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Itálie, pobyty Kanárské ostrovy nebo například zájezdy Kuba či Last Minute Maďarsko.

    Vyhledávání zájezdů
    Vaší dovolenou: Nice - recenze - Francie můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Francii s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
    Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2021. Franciedovolena.cz - porovnání cen zájezdů do Francie. Web Franciedovolena.cz využívá cookies.